Maskinisten


https://www.maskinisten.net/blog.php?b=606&sid=ab12128cb491258b86fc6492eb177ab6

Författare:  Roger Älta [ 18:39:47, 13-06-2019 ]
Blogg-ämne:  ...om intresse finnes, så finns intresse!

God kväll!

Har lovat firman jag kör åt att försöka hjälpa till med rekrytering av anläggare och grävmaskinister, så jag "kör stuket" här i min blogg!

FRENTAB som jag kör åt sedan 5-6 år tillbaka är under ständig expansion och behöver därför rekrytera i första hand kunniga anläggare och gräv - maskinister. (Även annan kunnig personal inom branschen är säkert av intresse)
Man har inga problem med att anställa ungdomar i dessa yrken! Har man bara intresset och viljan att bli duktig inom respektive yrke, så är i mitt tycke FRENTAB ett riktigt bra företag att söka anställning i!

Jag har som sagt jobbat där i 5-6 år efter att jag lämnade "tryggheten" i Nacka Kommun. Min tanke var att inte lämna "tryggheten", utan att vara kvar där tills karriären var över, men omständigheterna ville annat!
FRENTAB hade vid flera tillfällen hört sig för genom f.d. kommunkolleger om att flytta över dit, så när det blev som det blev så fanns ingen tvekan och med facit i hand så blev detta väldigt bra, då FRENTAB tog väl hand om mig på alla sätt och vis.
Det märktes ganska omgående att man också var väldigt mån om sin personal i alla avseenden.. inte minst när det behövdes verktyg/maskiner/ för att underlätta jobbet! Fanns inte det vi behövde så införskaffades detta snabbt eller hyrdes in...
Har under mina snart 40 år i yrket aldrig sett så välfyllda containrar med typ, motorkapar, plastsvetsar, elverktyg, handverktyg, "paddor" i olika storlekar...you name it! :razz:

FRENTAB's generostitet/policy när det gäller att ta hand om sin personal och hur generöst man bjuder på olika event får inte glömmas!
Hur många företag tar hela styrkan (typ 40-50 pers) och drar till Monza och tittar på Formel 1?
...efter det har de varit på resor till Kroatien och Island!
Varje år tar man med sig hela gänget på en "weekendtrip" och drar till Hemavan och åker snöskoter
Vi som kör stadigt blir också väl omhändertagna med typ, julbord och man brukar "hitta på något" både under och efter avslutade projekt som man deltagit i... Vi har bl.a.varit med på en 24 timmars båtresa och då var vi säkert 20 st., varav hälften var ue!
Den varma årstiden hinner knappt grillarna svalna på de olika etableringarna...och då är det inte hotdogs och torrt korvbröd vi talar om! :grin: :grin: :grin:

Sammanfattningsvis är FRENTAB ett väldigt bra företag att jobba åt och det är i omtanke att de så skall förbli som jag skriver dessa rader och hoppas på detta sätt hjälpa till med rekryteringen! Utan att veta, så är jag rätt säker på att FRENTAB håller till högt i "löneskalan"...
Det investeras ständigt i nya maskiner, lastbilar m.m. För en tid sedan fick personalen ( även "fasta" u e) nya redskapscontainrar, samt att samtliga manskapsutrymmen har bytts ut mot nya!
Att "gå vidare" inom företaget har många av de anställda gjort, så mitt intryck är att man är oerhört rädd om den kunskap man har och är mån om att behålla den inom företaget.
Veckopendlare är givetvis välkomna att höra av sig, då man också har sådana lösningar inom företaget!

Sen är man väldigt noga med att det finns inget "vi och dom" mellan personerna i de olika befattningarna och har på det sättet skapat en väldigt familjär stämning och sammanhållning!
Det kan tyckas att jag "tokplussar" och hoppas på att någon "högt uppsatt" på firman skall läsa detta... :vissla: :vissla: :vissla:
...men det går inte att säga annat än att det är ett väldigt bra företag att jobba åt!

Gå in och läs på hemsidan om FRENTAB och alla olika delar av företaget!

http://frentab.se/frentab/

https://sv-se.facebook.com/pages/catego ... 810296076/

Och en bild som förklarar vad det handlar om... :grin:
Skicka ett PM till mig eller ring 070/789 24 62...om ni undrar något!
...eller kontakta FRENTAB direkt!

BildKommentarer

Författare:  magirus [ 22:16:42, 13-06-2019 ]

:thummar:
HAr vbf tipset till en av Farbror inte helt okänd slyngel :mrgreen:
Visserligen bor han numera utanför Borås, men de finns ju husvagn! :lmao:

Författare:  Roger Älta [ 05:19:50, 14-06-2019 ]

magirus skrev: :thummar:
HAr vbf tipset till en av Farbror inte helt okänd slyngel :mrgreen:
Visserligen bor han numera utanför Borås, men de finns ju husvagn! :lmao:


Bra där, bäste Herr M! :shake_hands: :shake_hands:

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
www.phpbb.com

Blogs powered by User Blog Mod © EXreaction
www.lithiumstudios.org