Maskinistens Twitter-flöde  Stöd Maskinisten via Patreon  Maskinistens nätverk - information på svenska  Maskinistens nätverk - information på finska  Maskinistens nätverk - information på norska  Maskinistens nätverk - information på danska  Maskinistens nätverk - information på isländska
Forumindex

ForumindexForumindexMaskin-databasFotoalbumKalender-informationKöp & SäljDownloadsLexikonKontaktregisterEfterlysningarShop

Åkerman-register
Visa forum för mobila enheter

Blogg-statistik
226Totalt antal inlägg
267Totalt antal kommentarer
Sök i bloggarna

  • Kategori
    Bloggar
Flöde Senaste blogginlägg
Nästa
...om intresse finnes, så finns intresse! av Roger Älta 18:39:47, 13-06-2019
God kväll!

Har lovat firman jag kör åt att försöka hjälpa till med rekrytering av anläggare och grävmaskinister, så jag "kör stuket" här i min blogg!

FRENTAB som jag kör åt sedan 5-6 år tillbaka är under ständig expansion och behöver därför rekrytera i första hand kunniga anläggare och gräv - maskinister. (Även annan kunnig personal inom branschen är säkert av intresse)
Man har inga problem med att anställa ungdomar i dessa yrken! Har man bara intresset och viljan att bli duktig inom respektive yrke, så är i mitt tycke FRENTAB ett riktigt bra företag att söka anställning i!

Jag har som sagt jobbat där i 5-6 år efter att jag lämnade "tryggheten" i Nacka Kommun. Min tanke var att inte lämna "tryggheten", utan att vara kvar där tills karriären var över, men omständigheterna ville annat!
FRENTAB hade vid flera tillfällen hört sig för genom f.d. kommunkolleger om att flytta över dit, så när det blev som det blev så fanns ingen tvekan och med facit i hand s...

[ Visa mer ]

2 kommentarer Visad 61 gånger
...vad är saga vad är verklighet! av Roger Älta 18:54:14, 11-06-2019
God kväll!

Eftersom det är MIN blogg, så skriver jag om saker som känns viktiga för mig...
...läser ni vidare härunder och inte gillar det...sluta läs och klicka er ut härifrån...om inte ENJOY!

Gillar inte det som sägs, det som skriv i media och jag har mina tvivel på hur saker och ting framställs...bl.a. klimathysterin...
Som en följd av detta har jag ägnat mycket tid åt att försöka ta reda på saker och ting och hur det verkligen ligger till och har därmed funnit det för gott att helt undvika "mainstream media" i mina efterforskningar!
...har hittat en oerhört intressant kanal! SWEBBTV, som är helt politiskt oberoende och som kritiskt granskar makten i olika frågor och levererar intressanta program!
Har i SWEBBTV hittat en oerhört begåvad och förnuftig karl som i mina ögon borde få komma till talas i media, men han är inte PK och därmed helt utesluten!
Lars Bern, som besitter enorma kunskaper i det mesta och vet hur det fungerar i maktens korridorer! Lars Bern är fantastisk på att...

[ Visa mer ]

0 kommentarer Visad 38 gånger
...dessa underbara skapelser! av Roger Älta 22:27:28, 08-05-2019
God kväll!

Hittade lite bilder på det udda, det genialiska, det galna, det vackra....måtte beslutsfattare/paragrafryttare aldrig få grepp om folks uppfinningsrikedom och kreativa sida!
Den dagen vill inte jag vara med! :uupps: :uupps: :uupps: :uupps:

Bild
Bild
Bild
[im...

[ Visa mer ]

2 kommentarer Visad 51 gånger
… 1959, de sista ljuva året! av Roger Älta 00:10:57, 30-04-2019
God kväll kära vänner!

Long time no see!

Hittade en rätt kul artikel i en facktidning som avhandlade just året 1959...och spinner vidare på det temat i detta blogginlägg!
Givetvis så måste jag blanda in lite bilder… även om inte bilderna är från den tiden, så är grejerna från det året!
Visste ni att…
… eder famöse skribent såg dagen ljus för första gången i början av september detta år! :vissla: :vissla: :vissla: :thummar:
… BM – Volvo ”pensionerade” T 35/36 och T 55:an....”legendarerna” Boxer och Bison introducerades! ...

[ Visa mer ]

3 kommentarer Visad 61 gånger
Hara caway info? av Enok wilhelmsson 07:50:56, 22-04-2019
Hej! Jag har en hara caway som jag ska byta filter på convertern samt motorfilter.
Motorn är en 4 cylinders leyland diesel.
Men nu är frågan vad det är för traktor min maskin är byggd på.
Någon här som kan hjälpa?

Hur lägger jag in bilder förresten? Hittar inte.. och bilder är ett måste för ni ska kunna hjälpa mig :)

0 kommentarer Visad 15 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: Anders822, antevante.aa@gmail.com, asaguden, ashg, atlashjul, Beaglee, Bing [Bot], BM 4 ever, BM kråkan, bmrobban, bonndräng98, CountyBruff, daddy cool, Dalbyn84, doc2, e_pettersson, enok75, eribi, Eric Taberman, Erik Algotsson, Exabot [Bot], Fredrik wd, GalenLok, Google [Bot], Google Adsense [Bot], greengrass, Hampe, hans@imazo.se, Hasse.69, Janson1, jens1, jet777, Jevlar, JiPe, Joggen, johannesg, johndeere6530, Jonf, JONNE, klockaren01, Kurt Karlström, ls76, magirus, magnus.h, Martin.Eriksson, matias93, Mattias_Edeslätt, Nisse1974, Olsson, peo, per-åke, Perssson, PerÖ83, PeterR, pextreme13, Robert.Berglund, RONNIE ESPLING, rospigg, Ruxus, ryens, Scania bonden, SM668, sm6ywk, td70, Tjabo16, tomsi, Torfri, valleman, Wizzman, zimbaBA Trading AB

Trucking

Älmeboda Maskinservice

trailerbeg

OilQuick

Alftaprodukter

TK Traktordelar

Hammars verkstad AB

D&E Bearings AB

http://www.RESERVdelar24.SE

Bildelar24.com

Briggsparts

Klaravik

Beck Maskin

Crazyride

Ygsbostudios

Kilremslagret

Bra Verktyg

UniCarriers

Rotec

Lunna Teknik

https://www.AUTOdoc.SE

SSL Certificates