Maskinistens Twitter-flöde  Stöd Maskinisten via Patreon  Maskinistens nätverk - information på svenska  Maskinistens nätverk - information på finska  Maskinistens nätverk - information på norska  Maskinistens nätverk - information på danska  Maskinistens nätverk - information på isländska
Forumindex

ForumindexForumindexMaskin-databasFotoalbumKalender-informationKöp & SäljDownloadsLexikonKontaktregisterCrimedatbase

Åkerman-register
Visa forum för mobila enheter

Doktorkrall
Inga inlägg
 
Inlägg: 0
Blev medlem: 16:16:45, 30-05-2024
Blogg: Visa blogg (1)
Archives
- maj 2024
John Deere 2030 hi-lo 1978
   17:21:40, 30-05-2024

Sök i bloggarna

John Deere 2030 hi-lo 1978

Permanentlänkav Doktorkrall 17:21:40, 30-05-2024

Hejsan har en del hydraulik problem med min traktor här hemma på gården och det som var första problemet var att lastaren inte stannar uppe utan sjunker med traktorn igång samt även att trepunktsarmarna inte ville gå upp med last i.
Först bytte jag filter och oljan i den vilket inte gjorde skillnad, sedan pluggade jag av tryck och retur till lastaren och vilket ledde till att armarna bak nu vill gå upp med betes putsen isatt.
Vilket jag då uteslöt att problemet (med min lokala hydraulik firma) måste vara i ventil paketet till lastaren att det då skulle strömma genom där och den inte orkar jobba upp tryck, så det har jag ett nytt påväg hem. Medans jag väntar på det har jag lyft upp lastaren och satt den i luften så jag kunde betes putsa ändå(fortfarande inget inkopplat till lastaren) men då funkar istället inte de två dubbelverkande uttagen i bak till att flytta putsen i sidled och vinkeln.
Rätt mängd olja finns i systemet och "transport säkringen" är urskruvad så spakarna bredvid stolen ska fungera, det blir inte en tillstymmelse till reaktion i slangarna i putsen alls när jag drar i spaken.
kan det vara trasigt inne i ventil paketet till uttagen i bak eller är det något annat jag glömt? Spelar heller ingen roll om jag har kraftöverförings axeln på eller av.

Börjar smått få slut på alternativ både i mitt eget huvve i felsökning samt min förmåga att försöka söka mig fram och hitta nån som skrivit om samma problem sen tidigare och instruktionsboken ger inte så mycket den heller...

Tack på förhand

0 kommentarer Visad 16 gånger

Vilka är online

Medlemmar online: AirQ, Andnil09, Andreas2706, bert, Bing [Bot], BM425, Dexxas, Google [Bot], Google Adsense [Bot], harmacar, Jan Pålsson, jonnordvall, Karl-Erik Lindberg, Mikaelnar, Mikkel, Stridis2Älmeboda Maskinservice

OilQuick

TK Traktordelar

Klaravik

Crazyride

Bra Verktyg

Motrab

Engcon

Scandcut

Astrak

Olsson Parts

Nya och begagnade
truckar på vstruck.se


Materialexperten Sverige AB