Maskinistens nätverk - information på svenska  Maskinistens nätverk - information på finska  Maskinistens nätverk - information på norska  Maskinistens nätverk - information på danska  Maskinistens nätverk - information på isländska
Forumindex

ForumindexForumindexMaskin-databasFotoalbumKalender-informationKöp & SäljDownloadsLexikonKontaktregisterMaskinistenin rikosrekisteriShop

Åkerman-register
Visa forum för mobila enheter

Maskinistenin rikosrekisteri

Valitse kieli:

Hakusana

Etsintäkuulutus! Haku! Ilmoittaa!

Tervetuloa Maskinistenin rikosrekisteriin!

On tullut lukuisat keskusteluita, missä varkaudet,tuhot, polttoainevarkaudet ja muita ikäviä ovat keskusteltu. Tästä johtuen päätimme luoda tämä sivua.

Maskinistenin rikosrekisteri voidaan käyttää seuraavia yhteyksissä:
Kun sinulle on tapahtunut
- varkausta
- hävitystä
- murto
tai
kun olet ostamassa kone, työkalut tai tarvikkeet. Etsi sitten Maskinistenin rikosrekisterin läpi, sarjanumeroista, runkonumeroista, nimitystä ja muita vastaavia tiedoista ja näe onko kohde ilmoitettu varastettuna
tai
jos itse olet tehnyt rikoksen havainto.

Mitkä kohdet ovat sallittua etsintäkuulutuksen tekemisen Maskinistenin rikosrekisteriin?
Sinä Voit tehdä etsintäkuulutus kaikeista jotka ovat liitetty koneurakointiiin, metsä- ja maatalouskoneihin ja työpajoihin.

Miten aloitetaan?
Riippu jos sinulle on tehty jonkun ylläoleva rikosta, jos sinä kiinnostat jonkun kohteesta ja haluat vaan tarkistaa että se ei ole ilmoitettu varastettuna Maskinistenin rikosrekisterissä tai jos olet itse tehty rikoshavainto.

Haluan ilmoitta rikos!
(Sinun täytyy olla forumin jäsen.) Klikata "Ilmoitta rikos" ylläolevassa valikossa. Täyttää kaikki tarvittava tietoja (Poliisiraportti ei näytetään julkisuudesta!). Muista että mitä enemmän tietoja ilmoitat sitä suurempi on mahdollisuus että rikos ratkaisee.
Kun olet valmis klikkaat "lähetä", administraattori tule tarkistamaan syötöt ja hyväksymään ilmoituksen.

Olen ostamassa koneen!
Käyttää sitten yksinkertainen hakutoiminto joka löytyy joka sivussa. Syöttä esim. sarjanumero, runkonumero tai joku muu tieto mitä sinä tideät. Näet sitten jos juuri sen kone on ilmoitettu varastettuna rekisterissä.

Olen nähnyt jotakin epäiltävä!
Jos olet havainnut varkaus, murto, dieseliöljyn varkaus koneesta tai spreiattu tai jos olet nähnyt epävakaavia englantilaisia asfalttipäällystysurakoitsijoita teidän alueessa, sitten voit klikata "havainnot" ylläolevassa valikossa. Täyttää tarvittavat tiedot ja klikata "lähetä", administraattori tule tarkistamaan syötöt ja hyväksymään ilmoituksen.

Miten voin auttaa muita?
Maskinistenin rikosrekisteri on vihjaustoiminto! Oletko nähnyt joku varastettu kohde rekisterissä? Vihjaa etsintäkuuluttaja asiasta! Voit olla nimetön vihjaaja tai käyttäjällä. Etsintäkuuluttaja ilmoitetaan foorumin PM-toiminnon kautta.

Stort TACK till J-A som översatt sidan till finska!

 

Korkeimmat löytöpalkkiot


Uudemmat rikokset


Uudemmat havainnot


Selitys
V = Varkaus
M = Murto
T = Tuhot


BA Trading AB

Trucking

Älmeboda Maskinservice

trailerbeg

OilQuick

Alftaprodukter

TK Traktordelar

Hammars verkstad AB

D&E Bearings AB

http://www.RESERVdelar24.SE

Bildelar24.com

Vikabacken

Klaravik

Bobcat

glappfri.nu

Beck Maskin

Crazyride

ME

Ygsbostudios

Koneita

Kilremslagret

Wexal

Nordicc

Bra Verktyg

XLKLäder

SSL Certificates