Vår julskinka var lite svårflörtad i år.Vi brukar bara skjussa in den i ugnen med mätaren i på beräknade timmar men det blev långrandigt i år.
Startade 5-tiden i går kväll och den var bara en råsaltad på 3.8 Kg så den borde varit färdig 23-tiden men icke. Sambon avbröt för nattsömn och för husfridens skull.
I morse lite över 5 blev den ''påsatt'' igen och lagom till 18.30 alarmera tempmätaren på 83 grader.
Men då var den minsann så välgjord så det är nåt av den möraste skinkan som finns.(åtminstone här )
Misstänker den blir lika kortlivad som Leifs Julskinka.
Förr i tiden när vi bodde på hyra och kottarna var små var det ett evigt flängande på julafton för att få alla inblandade nöjda.
Jädra stress som man inte saknar. På en julaftonskväll alltså! Bara för att visa upp sig. På middag där och kaffe där och så ska vi ju hinna hälsa på även i en 3:dje gård bara föratt.
Med eget blev det mycket bättre,man får bara göra sig egna Jultraditioner inom familjen.