Maskinistens Twitter-flöde  Stöd Maskinisten via Patreon  Maskinistens nätverk - information på svenska  Maskinistens nätverk - information på finska  Maskinistens nätverk - information på norska  Maskinistens nätverk - information på danska  Maskinistens nätverk - information på isländska
Forumindex

ForumindexForumindexMaskin-databasFotoalbumKalender-informationKöp & SäljDownloadsLexikonKontaktregisterEfterlysningarShop

Åkerman-register
Visa forum för mobila enheter

ForumindexDiverseFöretag/EntreprenaderErbjuder jobb

Instrumentingenjör till Jacobs i Stenungsund sökes

1 inlägg • Sida 1 av 1
Har du en ledig plats och behöver du kompetent fackpersonal? Lägg upp din söktext här!

JonHart (trådstartaren)

#1 » 17:20:15, 05-02-2019
  • Överför markerat ord till lexikonet

På Jacobs Sverige finns möjligheten att ta nästa steg för dig som att utvecklas och trivas Just nu söker vi en instrumentingenjör till Jacobs i Stenungsund för ett konsultuppdrag som på sikt övergår till en anställning direkt på Jacobs.

Jacobs är en av världens största leverantörer av tekniska tjänster med fokus på projektgenomföranden, från förstudie till slutförande av projekt. Idag är Jacobs verksamma i över 30 länder på 230 platser i världen. Deras vision är att leverera lösningar för en mer hållbar och sammanhängande värld och deras värderingar bygger på säkerhet och integritet där människor är hjärtat i verksamheten.

Jacobs Sverige AB har tydliga tillväxtmål för kommande år och söker nya kollegor till teamet i Stenungsund. Här finns samtliga ingenjörsdiscipliner representerade för att driva EPCM-projekt, vilket främst sker lokalt. Jacobs erbjuder dig en stimulerande miljö med möjlighet till att bredda din kompetens. Med positioner på alla nivåer och inom flera discipliner, skapas en miljö där du kan lära, växa och trivas.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av Instrument & Control teamet. Som Instrumentingenjör utför du design- och ingenjörsarbete inom den petrokemiska industrin. Du har en viktig roll i projekten och har ett nära samarbete med andra ingenjörsdiscipliner inom projekten. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på vilken fas projekten är i.

Du kommer bland annat att:
• Skriva och/eller granska tekniska specifikationer för fältinstrument och styrsystem
• Skapa konstruktionsunderlag
• Uppdatera ritningar och tabeller
• Skriva arbetsbeskrivningar
• Vara delaktig vid driftsättning
• Vara ansvarig kontaktperson mot kund för disciplinen i olika projekt

Din bakgrund
För att lyckas i denna roll ser vi att du har Högskoleexamen eller en YH/KY-utbildning inom automation, mekatronik, elektronik eller styr- och reglerutbildning. Du har goda kunskaper i MS Office och Auto CAD. Vidare krav är att du har erfarenhet eller kunskap av instrument/elkonstruktion inom process-, pappersindustrin, kärnkraft eller raffinaderi.

Det är meriterande om du har kunskap i Smart Plant Instrumentation, SIL eller ATEX. Slutligen uttrycker du dig väl i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, nyfiken och prestigelös med fokus att hitta den bästa lösningen. Du har ett stort intresse för teknik och driver din utveckling för att i framtiden ta mer ansvar i tekniskt arbetet. Eftersom du kommer samarbeta med många olika roller och aktörer är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att vara så väl en lagspelare som lagledare när det krävs.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående/Efter överenskommelse

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Ansök här: https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-s ... nd/1642949
JonHart
Fler än 1 inlägg
 
Blev medlem: 11:27:32, 28-01-2019
Maskintyp: Ej angivet

GLIDLAGER - LEDLAGER - BUSSNINGAR - KULLAGER - RULLAGER - TÄTNINGAR - LÄNKHUVUDEN
www.debearings.seÅtergå till Erbjuder jobb

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gästBA Trading AB

Trucking

Älmeboda Maskinservice

trailerbeg

OilQuick

Alftaprodukter

TK Traktordelar

Hammars verkstad AB

D&E Bearings AB

http://www.RESERVdelar24.SE

Bildelar24.com

Briggsparts

Klaravik

Beck Maskin

Crazyride

Ygsbostudios

Kilremslagret

Bra Verktyg

UniCarriers

Rotec

Lunna Teknik

https://www.AUTOdoc.SE

SSL Certificates