Sida 1 av 1

Grävmaskinister sökes

InläggPostat: 12:13:30, 22-03-2021
av Optomera
Optomera AB söker grävmaskinister

Verksamhetsbeskrivning
Optomera AB är ett Enköpingsbaserat företag som bygger fiberinfrastruktur. Våra tre huvudområden innefattar projektering, entreprenad och installation. Kunderna sträcker sig från stadsnätsägare och större operatörer till mindre samfälligheter och byanät som söker en snabb och kostnadseffektiv leverantör.

Arbetsbeskrivning
Inom området entreprenad söker vi nu grävmaskinister. Du kommer att vara delaktig i både mindre och större grävprojekt i såväl stad som landsbygd i Mälardalsregionen med tyngdpunkt på Uppsala län. I dina arbetsuppgifter ingår att köra båda små och större maskiner inom kabelförläggning. Vi arbetar med flertalet tekniker som plöjning, tryckning, kedje- och traditionell skopgrävning. Alla team arbetar väldigt självständigt och tar ansvar genom hela kedjan för sina projekt eller sträckor. Arbetsuppgifter utanför maskinen i samband med kabelförläggning ingår i arbetsbeskrivningen, inklusive förekommande kund och markägarkontakter.
Optomera planerar att under 2021 och 2022 utöka sin verksamhet till bl.a. enskilda avlopp och husgrunder, varför erfarenhet inom dessa områden är mycket meriterande.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet eller är utbildad grävmaskinist. Som person bör du gilla att arbeta i ett högt tempo med tydliga mål och samtidigt vara en duktig problemlösare. Din viktigaste egenskap är att du har ett högt säkerhetstänkande och med en strävan efter kvalitet i det arbete du lämnar ifrån dig.
Krav:
• B-körkort
• Maskinerfarenhet med referenser eller förarbevis
• Arbete på väg nivå 1
Meriterande:
• BE-körkort
• C-körkort
• Erfarenhet inom husgrunder och enskilda avlopp

Omfattning och anställningsform
Heltid.

Lön
Enligt överenskommelse. Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-05-15
Skicka per e-post till info@optomera.se
Ange referens "Grävmaskinist"

Kontaktperson
Urban Wahlberg
urban@optomera.se
0721-599 600

Arbetsgivare
Optomera AB
Enköping Jung 30
745 95 Enköping

Varmt välkommen med din ansökan!