bonnen513 skrev:Skulle det gå att röka i en vanlig ugn/varmluftsugn?
För värmens skull ja. Men du måste få in rök också.
Och det blir söl av köttsaft o lake.
I min rök så droppar det ned på golvet av RF, som är format som en tratt. Rinner rakt ned.
bonnen513 skrev:Skulle det gå att röka i en vanlig ugn/varmluftsugn?
jannejoel skrev:Men när du röker så mycket måste du ju ha sovel för ett bra tag.David, Luleå skrev:Då var det varmrökt idag.
Imorrn blir det en omgång kallrökt.
Hur länge håller det rökta?
Går det att frysa eller förändras smak osv då?
Skickat från min F5321 via Tapatalk
bonnen513 skrev:Skulle det gå att röka i en vanlig ugn/varmluftsugn?
Volvot24 skrev:.
Hur går detta till?
Alltså kylskåpstorkning.
Återgå till Fastigheter, mark och byggnader
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster