e_pettersson skrev:Jag skulle behålla diskon du har. Dom där är Bra då det går att slakta mindre djur på dom samt hålla rent.
De där med nedsänkt liten fjutt är för folk i stan som tvättar händerna efter att ätit hämtmat från Kina restaurang.
Eller har du hittat en stor och rejäl ny?!
Volvot24 skrev:.
Just detta med fett har jag grunnat på.
Ska fråga i kakelbutiken...
Riktigt kakel skulle jag dock vilja ha. Kanske foga med silicone, i samma färg som fogmassa?
Eller bryta av med annat kakel o silicone just bakom spisen.
e_pettersson skrev:Men du är ju dansk och dricker 4.5 till frukost....
tortap skrev:Stor ho är guld värt. Skulle aldrig sätta in småhoar om jag gjorde om. Man ska kunna få ner hela plåtar och ugnsform helst.
Rostfri diskbänk är avgörande. Hur en jägare funderar på nåt annat är svårt för mig att förstå. Minst 2 meter rostfritt annars mår man inte bra.
Så en specialbeställd rostfri diskbänk med en fullstor och en liten ho. Det är mitt förslag. Om det här finns? Ingen aning men jag vill gärna få tro det.
161A skrev:Jag är nöjd med denna konfigurationen 70*40 och 20 djup. Hade tidigare traditionell rosfri diskbänk med två hoar från 60-70 talet men tycker detta är bättre
Återgå till Fastigheter, mark och byggnader
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 6 gäster