rolfnilsson400 skrev:Lite om de regler du ska följa.....
https://www.lund.se/globalassets/lund.s ... kerhet.pdf
https://www.livsmedelsverket.se/livsmed ... -forvaring
https://www.livsmedelsverket.se/produkt ... ta-foretag
https://www.livsmedelsverket.se/globala ... uktion.pdf
https://www.livsmedelsverket.se/globala ... andeln.pdf
Generell regel säger under 8 grader på mindre än 4 timmar, sedan kan riskbedömningen göra att kortare tid krävs.
Hur ska du kyla snabbt nog?
161A skrev:kyla ner 50 l som håller 43 grader gör du inte på en timme med 6-10 gradigt tappvatten
161A skrev:jag nog en eller två sådana omrörare, jag kan kolla vad som står på skylten
rolfnilsson400 skrev:Har du mätt temperaturen på ditt tappvatten?
Är det kommunalt vatten eller egen brunn?
Har du egen brunn får du en massa extra regler gällande kontroll av vattnet
Återgå till [Allmänt] El/elektronik
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster