ja-bond77 skrev:JoMen hur ska man tänka kring gasens strömningshastighet från flaskan, det är väl nån begränsning där gällande gasol? Borde man ha flera parallella flaskor för att kunna elda ordentligt över hela 2 meter längden? Med tillräcklig, jämnt fördelad brännarutrustning behövs kanske inga stenar... Vi ska ju inte baka nån Michelin pizza här... Förbrukning 728 gr, är det per minut? Och 50 mBar matningstryck är lämpligt antar jag? Skiljer matningstrycket nått beroende på brännarkonstruktion?
magloman skrev:Ja det gäller all förbränningsgas har jag för mig. Tar du ut för mkt flöde kyls flaskan så fort att det bildas isproppar som täpper flödet. Acetylen kan gasen bli kristalliserad osv.
Finns nog uppgifter hos lev vad man kan ta ut. Inte ovanligt på mässor o dylikt man har 6-10st ihopkopplade för att ta ur mindre per flaska.
Vad gäller bakplåtar/stenar: Kan man inte ha "tjocka" järnplåtar bara? Sen låta dom rullar/transportera sig genom samt elda direkt på dom plåtarna underifrån? Helst att dom sitter kvar på en kedja likt timmerkedjor. Så den "tunga" plåten går upp och ner och tillbaka till början. Då har den inte kylts av så mkt heller så lite värme finns kvar. Det ser alltså ut som ett larvband ungefär.
Sen vid utloppet nånstans ska en annan ej uppvärmd transportör eller personal ta över pizzan.
Återgå till Projekt/renovering/restaurering
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 9 gäster