Eftersom jag inte kan planera mitt liv så spelar det ju ingen roll vilken dag jag väljer. Men många kan ju planera så datumet för årets pizzaträff blir söndagen den 28 maj. Det ger mig 2 månader att få ordning på degen... vilket lär gå bra. Har förövrigt i viss mån släppt 150gr degarna och gått upp till 200. En "normal" är på 250 gram. '
Nybörjare på grävning. Satt 80 timmar i en Kubota kx151 innan jag köpte min första grävare september 2016.
QV_ skrev:Har förövrigt i viss mån släppt 150gr degarna och gått upp till 200. En "normal" är på 250 gram.
Förra året klämde vi två per man, nu kan det vara lite tufft. Betyget lär nog ändå bli fem av fem möjliga som det var då. Vi lyckades inte äta honom ur huset då, kanske ni lyckas i år. Jag själv är uppbokad på annat håll den dagen.
Inget är så bra att det inte kan förbättras. Klart jag läser bibeln "Ordspråksboken 21:19"
Eftersom jag har haft problem med Pizzadegen gjord på antisarnas Vetemjöl special så var det vad bagarna kallar "uppsopat mjöl i från golvet" inköpt på den lokala ICAbutiken från Kungsörnen.
Nu är ordningen återställd. Pizzorna kommer upp på spaden och lämnar spaden på första försöket. Gräddade 3 idag för att vara på säkra sidan.
Fryst de första 6 degarna, blir fler till nästa helg och ytterligare 9 till träffen. Om det nu inte ramlar in massor av intressenter.
Om det är någon som undrar om jag är mätt just nu så JA, det är jag!
Nybörjare på grävning. Satt 80 timmar i en Kubota kx151 innan jag köpte min första grävare september 2016.